BEMINDFUL

TRAINING & COACHING

coming soon

Ontvang 10 gratis tips voor meer focus en minder stress in je werk en leven

Veerkracht in je leven

Het leren wat de tijd nemen voor jezelf middels mindfulness oefeningen zoals de bodyscan, ademhalingsoefeningen e.d. met je kan doen Ook dat je door kleine oefeningen al zoveel kunt bereiken, zoals de 3 minuten ademhaling

Training Veerkracht in je leven

Ik kan mezelf beter tot rust brengen. Uit mijn hoofd en meer bij mijn gevoel. Focussen op wat je voelt in je lijf en wat dit zegt. Ik denk dat ik veel scherper ben op het door hebben wat drukte met mijn doet en zo kan voorkomen dat het doorslaat in stress en paniek.
En het was confronterend, maar ook herkenbaar.om te merken dat ik zo ontzettend in mijn hoofd zit. Hoe vaak mijn gedachten afdwalen.

Veerkracht in je leven

De wekelijkse verschillende oefeningen. De opbouw hierin en ook de duidelijke uitleg. De filmpjes en quotes maken het echt pakkend, interessant en leerzaam. Tevens vond ik de feedback na elk logboek heel prettig en opbouwend. Fijn om dan toch gezien en ‘beloond’ te worden op afstand. Maar het voelde niet onpersoonlijk. Het is iets wat je echt voor jezelf doet en dan is het ook echt niet erg om het online te volgen. Voor mij werkte het juist drempelverlagend. Zodat ik het echt in mijn eigen tijd kon doen, wanneer het mij het beste uitkwam.

Jullie zijn beiden prettig om naar te luisteren in de filmpjes en ook in de mails. Heel sympathiek en kundig.

Bemindful heeft de missie: mensen te inspireren om meer vanuit hun hart te gaan leven door voelen, denken en doen te verbinden.

Bemindful is aangesloten bij het VMBN en hanteert deze klachtenregeling.

Adres

Praterlaan100
1098 WS, Amsterdam

Route