Stress & Burnout coach

Inge Noorbergen

‘Van HARD & MOET naar HART & MOED’ ❤️

;

Minder stress – meer innerlijke rust

;

Minder piekeren - meer zelfvertrouwen

;

Vitaler en meer balans in je leven

stress en burnout coach

Als je de balans even helemaal kwijt bent, het gevoel hebt dat je aan het overleven bent in plaats van aan het leven. Ook ik heb dit ervaren en heb mijn weg hierin weer weten te vinden. Ik wil jou graag helpen bij het terugvinden van jouw balans.

Mijn coach stijl is warm, betrokken, toegankelijk, met een vleugje humor. Naast het inzetten van mijn kennis en ervaring volg ik mijn intuïtie. Ik geef coaching op basis van de positieve psychologie, mindfulness, en gebruik diverse coaching technieken en mijn schatkist aan levenservaring.

Mijn eigenschappen zijn: Humor, Sensitief, Vriendelijk

Stress-Burn-out

Ik kan jou
helpen bij

Stress, Burn-out, innerlijke groei, grenzen stellen, assertiviteit, keuzes maken, piekeren, zelfvertrouwen, perfectionisme, meer balans in je leven, leefstijl veranderen

Mijn werkwijze

Een grote of een kleine crisis, stress of een Burn-out. dwingt je om je gedrag aan te passen en na te denken over hoe je je leven leidt.

Het is een waarschuwing van je lichaam, mogelijk heb je al eerdere waarschuwingen genegeerd of over het hoofd gezien. Je lichaam trekt aan de noodrem. Het besef dat je oude manier van leven niet meer voor je werkt.

Er ligt hier ook een grote kans, ga je door op de oude manier of kom je in actie? En soms kan je daar wel wat hulp en inspiratie bij gebruiken.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen te inspireren, meer vanuit hun hart te gaan leven door voelen, denken en doen te verbinden. Hier ontdek je de waarde van je innerlijk kompas. De moed hebben te veranderen wat om verandering vraagt en vanuit ‘zelf’ vertrouwen en ‘zelf’ liefde in het leven te staan.
En zo meer innerlijke rust, ontspanning, veerkracht en energie, plezier & flow het leven bewust te ervaren.

Wil je ook meer innerlijke rust, ontspanning, veerkracht en energie, plezier & flow en het leven bewust ervaren?

Een traject van 3 sessies

]

Een traject bij Bemindful bestaat in principe uit 3 sessies van ongeveer 2 uur.

]

De kosten zijn €240 inclusief BTW.

]

Losse sessie zijn ook mogelijk a €90 per keer

Bemindful heeft de missie: mensen te inspireren om meer vanuit hun hart te gaan leven door voelen, denken en doen te verbinden.

Bemindful is aangesloten bij het VMBN en hanteert deze klachtenregeling.

Adres

Praterlaan100
1098 WS, Amsterdam

Route