Wandel Coaching

ALBERT HOOGENDIJK

Geholpen door de natuur

Want de natuur werkt vitaliserend en inspirerend, maar kan ook dienen als prachtige spiegel. Je laten zien hoe een bepaalde richting voelt of tonen wat jou nog in de weg staat een pad in te slaan. Al lopende opent je blik zich meer en meer. Er ontstaat ruimte voor wat er in het moment gezien mag worden.

We gaan samen op pad. Terug naar de natuur, jouw natuur. Of je er klaar voor bent of niet, het is NU de tijd voor verandering. Om weer volledig jezelf te zijn en jouw licht te laten schijnen.

Albert Hoogendijk

Stilte  Energie  Inspiratie

De natuur is een prachtige plek voor een pas op de plaats. Even diep ademhalen en je gewaar worden van jezelf en je omgeving. In de vertraging. Om vanuit rust opnieuw jouw koers te bepalen.

wandelcoach

Wat is wandel coaching?

We werken aan jouw persoonlijke of professionele doelen, terwijl we  wandelen. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. we voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. 

Tempo wisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Er is geen  continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdragen aan het onderling vertrouwen. 

Voor wie is wandel coaching?

Wandel coaching is voor iedereen die met een levensvraag zit van welke aard dan ook

Coachvragen die bij wandel coaching ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. 

Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan aan de orde komen.  

 Wandel coaching is vooral geschikt voor mensen die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor mensen die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Een wandelsessie helpt je om op het voor jou juiste pad te komen.

 

Je bent buiten en in beweging!

Doordat je beweegt, voel jij je weer fit en krijg je een fris gevoel in je hoofd. Wandelen geeft rust, plezier, ontspanning maar ook inzichten. Tijdens wandelen is er minder oogcontact, dit geeft een andere lading aan o.a. de relatie tussen jou en jouw wandelcoach.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach?

Bij wandelcoaching kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Worstel je met een (bijna) burn-out
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

Een traject van 3 sessies

]

Een traject bij Bemindful bestaat in principe uit 3 sessies van ongeveer 2 uur.

]

De kosten zijn €240 inclusief BTW.

]

Losse sessie zijn ook mogelijk a €90per keer

Bemindful heeft de missie: mensen te inspireren om meer vanuit hun hart te gaan leven door voelen, denken en doen te verbinden.

Bemindful is aangesloten bij het VMBN en hanteert deze klachtenregeling.

Adres

Praterlaan100
1098 WS, Amsterdam

Route